Menu

Ova web-stranica koristi kolačiće.
Kolačiće upotrebljavamo kako bismo sačuvali status vaše korpe i listu pregledanih proizvoda.
Nastavkom korišćenja naših internet stranica vi prihvatate našu upotrebu kolačića.

Saznajte više

  Prodavnica

   Ventilatori za kupatilo

   20.06.2022

    

   Kupatilo je prostor u kući koji treba da služi za relaksaciju. U istoriji su bile posebne prostorije za negovanje tela u bazenima sa izvorskom vrelom vodom uz pomoć aromatičnih biljaka. Kupatilo u današnjem obliku objedinjuje uživanje i održavanje higijene.

   Moderno kupatilo spaja u sebi kvalitetan kupatilski nameštaj i odličnu tehnologiju u vidu ventilacije, rasvete i pametnih tuševa.

   Kako biste sebi priuštili doživljaj uživanja, neophodno je da se oslobodite vlage i neprijatnih mirisa.

   Ventilator za kupatila vam pomaže da se rešite tih muka. Kupatilo kao najvlažnija prostorija u kući je podložna je stvaranju buđi, izaziva alergije i koncentriše karbon monoksid.

    

   Kupatilskim ventilatorom mehanički regulišete vlažnost vazduha. I time sprečavate negativne posledice vlažnog vazduha.

   Ventilatori Mak trade imaju sve moguće dodatke i opremu za ventilatore. Naša proizvodnja ventilatora udovoljava svim tipovima kupatila. Ventilator za kupatilo sa klapnom je preporuka. On vam garantuje da se neprijatni mirisi I vlažan vazduh neće vraćati u kupatilo.

   Najsavremeniji dodatak je senzor. Ventilator sa senzorom je pametan ventilator koji radi na pokret. Ventilator sa senzorom će se sam ugasiti posle nekog vremena.

    

   Tehnologija nudi I ventilator za kupatilo koji automatski reguliše vlažnost vazduha. To su ventilatori sa senzorom vlažnosti. Ventilatoru podesite senzor od 40 do 90 posto vlažnosti. Kada se u kupatilu dostigne zadata vlažnost vazduha, ventilator kreće sa radom da spusti vlažnost vazduha u kupatilu.

    

   Montaža ventilatora za kupatila može biti i plafonska i zidna. Naše ventilatore možete ugraditi u nova kupatila. Isto tako, odlični su za zamenu i adaptaciju ventilacije u kupatilu. Ventilator za kupatila plafonski će imati isti protok vazduha I snagu kao kada montirate ventilator na zid. Ugradnja se vrši na isti način. Samo će ventilator biti u drugačijem položaju.

   Imamo raznovrstan dizajn ventilatora. Lako se uklapaju sa kupatilskim nameštajem. Osim različitih boja ventilatora (bela, siva, crna I bež) imamo I maske ventilatora od stakla, drveta I keramike.

    

    

   Ponudu ventilatora za kupatila pogledajte na linku:

   https://www.maktrade.rs/shop/0/04/01/402

    

   Najnoviji blogovi

   PVC cevi 09.08.2022
   LED plafonjera 02.08.2022