Menu

Ova web-stranica koristi kolačiće.
Kolačiće upotrebljavamo kako bismo sačuvali status vaše korpe i listu pregledanih proizvoda.
Nastavkom korišćenja naših internet stranica vi prihvatate našu upotrebu kolačića.

Saznajte više

  Prodavnica

   PRODAJNA MESTA

   MAK TRADE GROUP je društvo specijalizovano za proizvodnju i prodaju artikala iz oblasti automatike, elektro instalacionog materijala i galanterije, rezervnih delova bele tehnike, tela za osvetljenje i pratećeg pribora.

   Veleprodaja je osnovna delatnost privrednog društva. Tokom proteklih godina razvili smo širok asortiman robe sa izuzetno povoljnim cenama i uslovima prodaje. Spektar proizvoda je veoma širok, proizvodni i prodajni program se sastoji od preko 3.000 artikala.

   Naša ekspeditivnost je naš adut. Robu isporučujemo odmah po Vašem pozivu, a ukoliko se odlučite za kupovinu u našem prodajnom prostoru, u izložbenom salonu imate izložen deo asortimana što uveliko olakšava vaš izbor pri kupovini. Kompletan uvozni i domaći asortiman možete kupiti po veoma povoljnim cenama kao i uslovima plaćanja.

   DIREKCIJA – PROIZVODNJA I VELEPRODAJA

   Kontakt podaci

   011 35.31.700, 011 804.00.44 – [telefoni]

   011 35.31.714, 011 804.24.25 – [fax]

   komercijala@maktrade.rs – [e-mail adresa]

   Za sve neophodne informacije pozovite naš sektor komercijale koji će Vam, između ostalog, objasniti namenu i dati detaljne opise određenih artikala. Efikasnost i brzina su naše prednosti koje Vam štede vreme i novac.

   MAK TRADE u svojoj ponudi ima čitav niz proizvoda renomiranih, domaćih i svetskih proizvođača koji su vam potrebni za opremanje određenog prostora ili celog objekta: od kablova, provodnika, merne sklopne i regulacione tehnike (sklopke, prekidači, brojila, limitatori, releji…), instalacionog materijala (ormani, utikači, prekidači, automatski osigurači…), telefonskih kablova, utikača, pa sve do rasvete i pratećeg pribora (prigušnice, svetiljke, lampe, reflektori, lusteri, sijalice…).

   Veleprodajni objekat radi svakog radnog dana u nedelji od 08 – 16h. Rado ćemo razmotriti sve Vaše predloge i želje i pokušati da Vam izađemo u susret.

   Posetite nas i uverite se u kvalitet naših proizvoda…