Menu

Ova web-stranica koristi kolačiće.
Kolačiće upotrebljavamo kako bismo sačuvali status vaše korpe i listu pregledanih proizvoda.
Nastavkom korišćenja naših internet stranica vi prihvatate našu upotrebu kolačića.

Saznajte više

    Prodavnica

      Mutlusan elektrik

      05.08.2021


      O kompaniji

      Mutlusan elektrik je kompanija koja je nastala 1983. godine. Stalno obnavljajući proizvodni pogon i ulažući u tehnološku infrastrukturu danas zauzimaju površinu od četrdeset hiljada kvadratnih metara. Obukom svog osoblja, brigom o partnerima i pravim odgovorima na potražnju tržišta stvorili su od Mutlusana poznati brend. Asortiman proizvodnje uključuje razne serije sklopki i priključnica, kablovskih kanalica, PVC cevi, razvodnih ormara i kutija.

       

      Briga o partnerima

      Kompanija Mutlusan stalno ističe kako su oni ponosni što su turski brend i što mogu da predstave Tursku u svetu kao zemlju koja ceni svoje kompanije. Takodje, veruju da su poslovni partneri važni za njihovu kompaniju.

      Izvoze 60 % svoje proizvodnje u više od 60 zemalja sveta. I u Srbiji su prepoznati kao veliki konkurenti na polju instalacionog elektromaterijala i rasvete. Mutlusan electric u Srbiji posluje dugi niz godina. Mak trade group je generalni uvoznik i distributer brenda Mutlusan za Srbiju. Prepoznali smo njihovu filozofiju poslovanja kao vrednost koja zadovaljava poslovne partnere i krajnje kupce.

      Širili su poslovanje na novim tržištima, poboljšavali tehnogiju izrade, ali nisu menjali brigu o partnerima. Poslovni partneri Mutlusan i Mak trade group doo dele istu ideju o poštovanju kupaca i njihovih potreba.


       

      Na web sajtu Mutlusan electric možete naći katalog na srpskom jeziku kao znak dobre saradnje i iskrenog prijateljstva sa firmom Mak trade.

      Odličan instalacioni elektromaterijal

       Mutlusan proizvodi opremu za automatizaciju kao što su tasteri i signalne lampe. Oni su neophodni za upravljanje komandnim tablama i pultovima u industrijiskim sistemima za automatizaciju.

      Kablovske kanalice su veoma pogodne za manje instalacije. Možete ih koristiti za domaćinstvo, ali i za komercijalne objekte. Skrivaju kablove a i imate mogućnost za instalaciju priključnica. Štedi vam bušenje zidova i pruža vam dodatne priključke. Možete ih prilagoditi boji i dizajnu enterijera zato što su u boji drveta ili nekoj drugoj boji. Odgovaraju i dimenzionalno vašim kablovima. Kablovske kanalice su različitog oblika. Mogu biti su kvadratne, pravougaone i poluoble.

      Takodje, postoje i podne poluoble kanalice sa ovalnim vrhom kako ne bi smetale kada gazite preko njih. I unutar kanalice ima više pregradnih kanala da svaki kabl bude razdvojen radi bezbednosti. Dostupno su i u samolepljivoj varijanti za brzu i jednostavniju instalaciju.

       


       

      Mutlusan sa posebnom pažnjom izradjuje prekidače i priključnice. Posebna serija proizvoda se zove Rita koja sadrži razne prekidače kao i antenske, telefonske, usb i kompjuterske priključnice.

      Njihov OG program je pogodan za instalaciju u radionicama i magacinskim prostorima. Odlikuje ih visok nivo izdržljivosti.

      Neophodni instalacioni proizvod je razvodni orman. Koriste se da razvedu i upravljaju energijom u industrijskim i distributivnim postrojenjima. Poseduju čelične montažne ploče. Proizvode se u različitim dimenzijama, a ističu se nazidni ormani od ABS plastike sa IP zaštitom 65.


       


       


       


       


       


       


       


       


       


       


       


       


       

      Najnoviji blogovi

      PVC cevi 09.08.2022
      LED plafonjera 02.08.2022